Ψηφιακός Μετασχηματισμός: λογιστικό πρόγραμμα BookRes IMS με voucher

accounting-ims-bookres.jpg
22 Ιαν
2023
από τον/την Praxitelis Ikonomidisκατηγορία: Επιδοτήσεις

Αποκτήστε λογιστικό - εμπορικό πρόγραμμα τιμολόγησης σε Cloud με επιδότηση! Το BookRes IMS είναι ένα ολοκληρωμένο cloud πρόγραμμα τιμολόγησης με Modules έσοδα/έξοδα, γενική λογιστική και εμπορική διαχείριση. Είναι Cloud που σημαίνει ότι μπορείτε να το δουλεύετε από οποιοδήποτε σημείο, ακόμη και από το κινητό σας. Δεν απαιτεί εγκαταστάσεις. Είναι πανεύκολο στη χρήση και θα σας παρέχει όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να καλύψει όλες τις λογιστικές σας ανάγκες.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ BOOKRES IMS

Εαν έχετε λάβει voucher από το επιδοτούμενο κρατικό πρόγραμμα Ψηφιακός Μετασχηματισμός - Ψηφιακά Εργαλεία ΜΜΕ μπορείτε να κερδίσετε μέχρι και 90% επιδότηση για τις άδειες χρήσης 3 ετών. Καλέστε μας στο 2310 32 71 91 για περισσότερες πληροφορίες!

Ετικέτες:
  Praxitelis Ikonomidis

  Σχετικά με τον συντάκτη

  Praxitelis Ikonomidis

  Προγραμματιστής και επιχειρησιακός σύμβουλος για θέματα πληροφορικής. 22 χρόνια εμπειρίας σε τεχνολογίες σχεδίασης ιστοσελίδων και κατασκευής e-shop. Ο ιδανικός συνεργάτης σας σε θέματα Internet - web!

  Κατασκευή Ιστοσελίδων

  Η εταιρεία μας εξειδικεύεται στην κατασκευή ιστοσελίδων και eShop. Εξυπηρετούμε την ευρύτερη περιοχή της Θέρμης στη Θεσσαλονίκη αλλά και πελάτες μας σε ολόκληρη την Ελλάδα. Όλες οι ιστοσελίδες μας είναι responsive, ακολουθώντας τις πιο σύγχρονες τεχνικές σχεδίασης.

  I-xperts and Creative
  Αλίκη Βουγιουκλάκη, Θέρμη 57001, Θεσσαλονίκη
  2310 32 71 91
  Γ.Ε.ΜΗ: 037670605000

   Greek Site English Site

  Copyright 2022-2023 ©I-xperts and Creative