Το νέο joomla 1.6 έφτασε

12 Φεβ
2011
από τον/την Praxitelis Ikonomidisκατηγορία: Τεχνολογικά Νέα

Η νέα έκδοση του Joomla έρχεται περισσότερη δυναμική, με περισσότερο έλεγχο και περισσότερες επιλογές από ποτέ. Σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε από το μηδέν σε ένα μεγάλο μέρος, ώστε να μπορέσει να ανταποκριθεί με τον καλύτερο τρόπο, στις απαιτήσεις μεσαίων και μεγάλων ιστοτόπων και επιχειρήσεων.

Είναι πλέον έτοιμο να σας παρέχει κάθε σχετική ευκολία, για να υλοποιήσετε κάθε ιδέα ή έργο σας.

Η δύναμη μέσα από την απλότητα του δημοφιλέστερου CMS  παρέχει  στον τελικό χρήστη, τον διαχειρστή ενός ιστοτόπου αλλά και τον προγραμματιστή,  νέα  δυναμικά χαρακτηριστικά όπως:

  • Καθορισμός δικαιωμάτων σε ομάδες χρηστών με επεξεργάσιμα επίπεδα πρόσβασης
  • Βάθος κατηγοριών περιεχομένου χωρίς όρια
  • Ευκολη δημιουργία πολυ γλωσσικών ιστοτόπων
  • Ρύθμιση έναρξης και λήξης δημοσίευσης σε όλα τα στοιχεία
  • Φιλικότερο στις μηχανές αναζήτησης
  • Μεγαλύτερο έλεγχο στα πρότυπα και πιο εύκολη ανάπτυξη πρόσθετων εφαρμογών και πολλά ακόμη δυναμικά χαρακτηριστικά.

Κατεβάστε την πλήρη έκδοση που είναι διαθέσιμη εδώ

Τα αρχεία της ελληνικής γλώσσας, είναι έτοιμα σε ποσοστό 98% για το δημόσιο τμήμα, και 80% για τη διαχείριση. Θα είναι το συντομότερο δυνατό διαθέσιμα σε πλήρη έκδοση, μέσα από τον ιστότοπο της ελληνικής κοινότητας, αλλά και του joomla.org σε ένα εγκαταστάσιμο αρχείο, Έτσι πλέον θα μπορείτε με μια κλασική διαδικασία εγκατάστασης να ενσωματώνετε την ελληνική γλώσσα στο δημόσιο τμήμα αλλά και τη διαχείριση.

Κατεβάστε τα αρχεία των ελληνικών στη δοκιμαστική έκδοση από εδώ

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ομάδας ανάπτυξης είναι εδώ

Ιδιαίτερο σημείο προσοχής είναι η διάκριση μεταξύ αναβαθμίσεων και μεταφοράς. Το Joomla! 1.6 δεν είναι μια απλή αναβάθμιση της 1.5.x, άλλα μια νέα έκδοση που χρησιμοποίησε ως βάση την 1.5.x, με τα περισσότερα τμήματα της να γράφονται από την αρχή.  Έτσι δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να εφαρμοστεί η ίδια  διαδικασία αναβάθμισης, που ακολουθούσαμε μεταξύ των εκδόσεων της 1,5,x. Θα πρέπει να ακολουθηθεί η διαδικασία μεταφοράς, περίπου σαν αυτή που εφαρμόστηκε το 2008 μεταξύ των εκδόσεων 1.0.x και 1.5.0.

Για την μεταφορά από την 1.5.x στο νέο Joomla 1.6, δεν υπάρχει καμία επιτακτική ανάγκη, ούτε λόγος ασφαλείας. Ενώ η έκδοση 1.5.x  θα συνεχίζει να υποστηρίζεται όπως και πριν για τουλάχιστον 2 χρόνια ακόμη .

Πηγή: www.joomla.gr
Ετικέτες:
Praxitelis Ikonomidis

Σχετικά με τον συντάκτη

Praxitelis Ikonomidis

Προγραμματιστής και επιχειρησιακός σύμβουλος για θέματα πληροφορικής. 22 χρόνια εμπειρίας σε τεχνολογίες σχεδίασης ιστοσελίδων και κατασκευής e-shop. Ο ιδανικός συνεργάτης σας σε θέματα Internet - web!

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Η εταιρεία μας εξειδικεύεται στην κατασκευή ιστοσελίδων και eShop. Εξυπηρετούμε την ευρύτερη περιοχή της Θέρμης στη Θεσσαλονίκη αλλά και πελάτες μας σε ολόκληρη την Ελλάδα. Όλες οι ιστοσελίδες μας είναι responsive, ακολουθώντας τις πιο σύγχρονες τεχνικές σχεδίασης.

Πλατεία Παραμάνα 10, Θέρμη, Θεσσαλονίκη
2310 32 71 91

 Greek Site English Site

copyright 2020 © i-xperts.gr