Αναβάθμιση Prestashop από έκδοση 1.4 ή 1.5 σε 1.7

prestashop-upgrade-14-to-17.jpg
09 Απρ
2021
από τον/την Praxitelis Ikonomidisκατηγορία: Προσφορές

Κατέχοντας εμπειρία 8 ετών στην κατασκευή συντήρηση και αναβάθμιση e-shop στο Prestashop είμαστε σε θέση να αναβαθμίσουμε πλήρως το παλιό Prestashop σας έκδοση 1.4, 1.5 και 1.6 στην τελευταία πιο πρόσφατη έκδοση 1.7. Διαθέτουμε τεχνογνωσία σε όλο το φάσμα τεχνικών λειτουργιών του Prestashop (prestashop core) καθώς και την βάση δεδομένων του e-shop.

Έχουμε κατασκευάσει μηχανισμούς μεταφοράς δεδομένων και με ασφάλεια αναλαμβάνουμε την πλήρη αισθητική αναβάθμιση του παλιού e-shop σας. Έχουμε ολοκληρώσει με επιτυχία αναβαθμίσεις παλιών e-shop (15 ετίας) από Prestashop 1.4 στην έκδοση 1.7.7 χωρίς καμία απώλεια δεδομένων! Μπορούμε να μεταφέρουμε όλα τα προϊόντα σας, με τους συνδυασμούς, φωτογραφίες και χαρακτηριστικά. Παράλληλα μεταφέρουμε στο νέο σας Prestashop 1.7 όλους τους πελάτες με τις διευθύνσεις τους, τις παραγγελίες τους ακόμη και τα εκπτωτικά κουπόνια, τις ρυθμίσεις του e-shop, τρόπους πληρωμής και αποστολής!

Αναλαμβάνουμε την πλήρη αναβάθμιση του e-shop σας σε ένα υπερσύγχρονο responsive e-shop στην πιο πρόσφατη έκδοση Prestashop 1.7.7 με εγγύηση. Αυτό σημαίνει ότι αν δεν ολοκληρωθεί η μεταφορά όλων των δεδομένων σας επιστρέφουμε πίσω στο ακέραιο την προκαταβολή!

Επιπλέον αναλαμβάνουμε την πλήρη εκπαίδευση σας στην νέα έκδοση, την αναβάθμιση όλων των Prestashop plugins που είχατε, την σύνδεση με τρόπους πληρωμής, ρυθμίσεις αποστολών και την δήλωση του νέου e-shop σας στο Google.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2310327191 για να μας αναθέσετε την αναβάθμιση του δικού σας e-shop (ΔΩΡΕΑΝ μελέτη περίπτωσης)

Ετικέτες:
  Praxitelis Ikonomidis

  Σχετικά με τον συντάκτη

  Praxitelis Ikonomidis

  Προγραμματιστής και επιχειρησιακός σύμβουλος για θέματα πληροφορικής. 22 χρόνια εμπειρίας σε τεχνολογίες σχεδίασης ιστοσελίδων και κατασκευής e-shop. Ο ιδανικός συνεργάτης σας σε θέματα Internet - web!

  Κατασκευή Ιστοσελίδων

  Η εταιρεία μας εξειδικεύεται στην κατασκευή ιστοσελίδων και eShop. Εξυπηρετούμε την ευρύτερη περιοχή της Θέρμης στη Θεσσαλονίκη αλλά και πελάτες μας σε ολόκληρη την Ελλάδα. Όλες οι ιστοσελίδες μας είναι responsive, ακολουθώντας τις πιο σύγχρονες τεχνικές σχεδίασης.

  I-xperts and Creative
  Αλίκη Βουγιουκλάκη, Θέρμη 57001, Θεσσαλονίκη
  2310 32 71 91
  Γ.Ε.ΜΗ: 037670605000

   Greek Site English Site

  Copyright 2022-2023 ©I-xperts and Creative