Προσφορά κατασκευής PrestaShop E-shop μόνο για 1 εβδομάδα

09eacd65c0604a6ba3af3cbe5769ba.jpg
31 Μαρ
2020
από τον/την Praxitelis Ikonomidisκατηγορία: Προσφορές

Γνωρίστε τον κόσμο του e-Επιχειρείν μέσα από το Prestashop. Μια από τις πιο διαδεδομένες παγκοσμίως πλατφόρμες e-shop με τεράστια ποικιλία σε plugins, θέματα και υποστήριξη. Η εταιρεία μας έχει την μεγαλύτερη εμπειρία σε εγκαταστάσεις PrestaShop OpenSource από το 2013 έχοντας κατασκευάσει πάνω από 30 e-shop σε PrestaShop.

Γιατί να επιλέξω το Prestashop;

  1. Γιατί είναι 100% φιλικό στο χρήστη, όσο καμία άλλη πλατφόρμα, ακόμη και αν είναι η πρώτη του επαφή με e-Shop CMS
  2. Γιατί έχει πάνω από 300.000 εγκαταστάσεις παγκοσμίως και μια τεράστια κοινότητα να το υποστηρίζει
  3. Γιατί είναι μια all-in-one λύση ηλεκτρονικού καταστήματος τόσο για λύσεις B2C όσο και B2B
  4. Γιατί εκσυγχρονίστηκε και αναβαθμίστηκε πλήρως ολόκληρη η πλατφόρμα στην έκδοση 1.7 ενσωματώνοντας τις πιο εξελιγμένες τεχνολογίες και τεχνικά χαρακτηριστικά πρίν από 2 χρόνια
  5. Γιατί δεν υπάρχει όριο στο τι μπορεί να κάνει το Prestashop

Τι σας προσφέρουμε:

Μια turn-key solution ενός ολοκληρωμένου e-Shop - ένα επαγγελματικό εργαλείο πώλησης για την επιχείρηση σας που θα σας φέρνει κέρδη 24/7/365 ! Χωρίς περιορισμούς σε δυνατότητες, χωρίς ετήσιες ή κρυφές χρεώσεις.

Αναλαμβάνουμε την κατασκευή του e-Shop με τη δική σας καθοδήγηση, τις δικές σας επιλογές - σύνδεση με πιστωτική κάρτα, φίλτρα, πλήρη συμμόρφωση του e-shop με τον Ευρωπαικό κανονισμό G.D.P.R., σύνδεση του e-Shop με Google Analytics, Google Business, Social Media, εκπαίδευση των διαχειριστών σας, μαζική εισαγωγή των προϊόντων σας από αρχεία excel, ΔΩΡΕΑΝ τη φιλοξενία της ιστοσελίδας για 1 έτος και ΔΩΡΕΑΝ τεχνική υποστήριξη για 4 μήνες!

PRESTASHOP DEMO

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ PRESTASHOP
Praxitelis Ikonomidis

Σχετικά με τον συντάκτη

Praxitelis Ikonomidis

Προγραμματιστής και επιχειρησιακός σύμβουλος για θέματα πληροφορικής. 22 χρόνια εμπειρίας σε τεχνολογίες σχεδίασης ιστοσελίδων και κατασκευής e-shop. Ο ιδανικός συνεργάτης σας σε θέματα Internet - web!

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Η εταιρεία μας εξειδικεύεται στην κατασκευή ιστοσελίδων και eShop. Εξυπηρετούμε την ευρύτερη περιοχή της Θέρμης στη Θεσσαλονίκη αλλά και πελάτες μας σε ολόκληρη την Ελλάδα. Όλες οι ιστοσελίδες μας είναι responsive, ακολουθώντας τις πιο σύγχρονες τεχνικές σχεδίασης.

Πλατεία Παραμάνα 10, Θέρμη, Θεσσαλονίκη
2310 32 71 91

 Greek Site English Site

copyright 2020 © i-xperts.gr