Τεχνολογίες Microsoft.NET

Microsoft.NET Framework

.NET

Η ομάδα μας διαθέτει έμπειρους προγραμματιστές τεχνολογιών Microsoft.NET. Προγραμματίζουμε σε .net μεγάλα έργα όπως web portals, communities κτλ για να εξασφαλίσουμε μεγαλύτερη ασφάλεια και ευελιξία σε μελλοντικές αλλαγές - προσθήκες. Επιπλέον, ο προγραμματισμός ιστοσελίδων σε τεχνολογίες .NET προσδίδει μεγαλύτερη ασφάλεια και καλύτερες ταχύτητες σε καταστάσεις υψηλού φόρτου επισκέψεων.

Εαν σκέφτεστε να κατασκευάσετε κάποιο μεγάλο web project με ιδιαίτερα αυξημένες απαιτήσεις, ΜΗΝ εμπιστευτείτε έτοιμες λύσεις όπως το WordPress. Προτιμήστε την custom κατασκευή και συντήρηση του ώστε να υπάρχει μεγάλη ευελιξία και αντοχή του έργου στο χρόνο και σε διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες σε πόρους ή αναβαθμίσεις.

Εαν επιθυμείτε την κατασκευή της ιστοσελίδας σας custom με τεχνολογίες .net ή την υποστήριξη της ιστοσελίδας σας μπορείτε να βασιστείτε σε εμάς. Αναλαμβάνουμε την κατασκευή ιστοσελίδων custom για μεγάλα έργα με αυξημένες ανάγκες-απαιτήσεις.

Μπορείτε να δείτε στον τομέα "Έργα" ιστοσελίδες που έχουμε κατασκευάσει σε τεχνολογίες .net.

Ψάχνετε υποστήριξη για την ιστοσελίδα σας;

Διαθέτουμε το Know-how και την τεχνική κατάρτιση για την υποστήριξη της ιστοσελίδας σας. Επιλέξτε μας για αναβάθμιση της ιστοσελίδας σας!

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Η εταιρεία μας εξειδικεύεται στην κατασκευή ιστοσελίδων και eShop. Εξυπηρετούμε την ευρύτερη περιοχή της Θέρμης στη Θεσσαλονίκη αλλά και πελάτες μας σε ολόκληρη την Ελλάδα. Όλες οι ιστοσελίδες μας είναι responsive, ακολουθώντας τις πιο σύγχρονες τεχνικές σχεδίασης.

I-xperts and Creative
Αλίκη Βουγιουκλάκη, Θέρμη 57001, Θεσσαλονίκη
2310 32 71 91
Γ.Ε.ΜΗ: 037670605000

 Greek Site English Site

Copyright 2022-2023 ©I-xperts and Creative