Προγραμματισμός σε HTML5, CSS3

Προγραμματισμός HTML5 - CSS3

HTML5 CSS3

Σύγχρονο design σε HTML5 , CSS3 και responsive τεχνικές σε όλα τα έργα μας! Προγραμματισμός ιστοσελίδων με την χρήση των πιο σύγχρονων τεχνικών και τεχνοτροπιών που απαιτούν πλέον οι μηχανές αναζήτησης. ΕΙδικός προσεγμένος σχεδιασμός για κινητά - smartphones ώστε η ιστοσελίδα να φορτώνει ταχύτερα και να μην γίνεται κατάχρηση των mbs του επισκέπτη όταν φορτώνει την ιστοσελίδα μέσω 3G.

Κάθε ιστοσελίδα που κατασκευάζουμε, την μετράμε με εργαλεία της Google όπως το Google PageSpeed και βελτιώνουμε τυχόν σφάλματα ή προειδοποιήσεις ώστε να βαθμολογηθεί υψηλά από την Google. Ο παράγοντας της ταχύτητας φορτώματος της ιστοσελίδας, είναι ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες SEO και για το λόγο αυτό δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή κατά την κατασκευή των ιστοσελίδων των πελατών μας.

Για να ενημερωθείτε περισσότερο για την σχεδίαση ιστοσελίδων σε HTML5 και CSS3 και βέλτιστη απόδοση σε κινητά και tablets, διαβάστε το άρθρο μας σχετικά με το RESPONSIVE DESIGN

Ψάχνετε υποστήριξη για την ιστοσελίδα σας;

Διαθέτουμε το Know-how και την τεχνική κατάρτιση για την υποστήριξη της ιστοσελίδας σας. Επιλέξτε μας για αναβάθμιση της ιστοσελίδας σας!

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Η εταιρεία μας εξειδικεύεται στην κατασκευή ιστοσελίδων και eShop. Εξυπηρετούμε την ευρύτερη περιοχή της Θέρμης στη Θεσσαλονίκη αλλά και πελάτες μας σε ολόκληρη την Ελλάδα. Όλες οι ιστοσελίδες μας είναι responsive, ακολουθώντας τις πιο σύγχρονες τεχνικές σχεδίασης.

I-xperts and Creative
Αλίκη Βουγιουκλάκη, Θέρμη 57001, Θεσσαλονίκη
2310 32 71 91
Γ.Ε.ΜΗ: 037670605000

 Greek Site English Site

Copyright 2022-2023 ©I-xperts and Creative