Βάσεις δεδομένων SQL Server

Βάσεις δεδομένων σε Microsoft SQL Server

MS Sql

Για βάσεις δεδομένων στα έργα μας χρησιμοποιούμε τον SQL Server της Microsoft. Οι βάσεις δεδομένων MSSQL είναι ιδανικές για να στηρίξουν μεγάλο όγκο δεδομένων και ερωτημάτων και συνιστούν την ιδανική λύση για ιδιαίτερα απαιτητικές ιστοσελίδες - web portals που δέχονται εκατοντάδες-χιλιάδες εγγραφές σε μορφή ερωτημάτων.

Γνωρίζουμε τις ενέργειες που χρειάζονται για να επιτύχουμε την ιδανική απόδοση μιας βάσης SQL ώστε να μπορεί να ανταπεξέλθει ακόμη και σε ακραίες συνθήκες χρήσης. Όλοι οι servers μας διαθέτουν προεγκατεστημένο τον SQL Server και συνεπώς οποιοδήποτε έργο custom ή ιστοσελίδα υλοποιούμε, προγραμματίζουμε την βάση δεδομένων που χρησιμοποιεί η ιστοσελίδα σε SQL Server.

Ψάχνετε υποστήριξη για την ιστοσελίδα σας;

Διαθέτουμε το Know-how και την τεχνική κατάρτιση για την υποστήριξη της ιστοσελίδας σας. Επιλέξτε μας για αναβάθμιση της ιστοσελίδας σας!

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Η εταιρεία μας εξειδικεύεται στην κατασκευή ιστοσελίδων και eShop. Εξυπηρετούμε την ευρύτερη περιοχή της Θέρμης στη Θεσσαλονίκη αλλά και πελάτες μας σε ολόκληρη την Ελλάδα. Όλες οι ιστοσελίδες μας είναι responsive, ακολουθώντας τις πιο σύγχρονες τεχνικές σχεδίασης.

I-xperts and Creative
Αλίκη Βουγιουκλάκη, Θέρμη 57001, Θεσσαλονίκη
2310 32 71 91
Γ.Ε.ΜΗ: 037670605000

 Greek Site English Site

Copyright 2022-2023 ©I-xperts and Creative