Προγραμματισμός σε PHP, MySQL

Προγραμματισμός σε PHP, MySQL

PHP - MySQL

Εκτός από τις τεχνολογίες της Microsoft γνωρίζουμε άριστα και τις τεχνολογίες ανοικτού κώδικα όπως τη γλώσσα προγραμματισμού PHP και το σύστημα βάσεων δεδομένων MySQL. Οι τεχνολογίες PHP και MySQL χρησιμοποιούνται σε όλες τις γνωστές πλατφόρμες ανοικτού κώδικα όπως: WordPress, Joomla, PrestaShop, Drupal κτλ. Συνεπώς, είμαστε σε θέση να σας υποστηρίξουμε για την αναβάθμιση της ιστοσελίδας σας αν είναι χτισμένη σε μια από τις παραπάνω πλατφόρμες.

Όλες οι ιστοσελίδες που είναι χτισμένες σε PHP έχουν το πλεονέκτημα ότι είναι αρκετά ελαφρυές και γρήγορες κατά το φόρτωμα, αφού φιλοξενούνται σε linux servers. Επιπλέον, η γλώσσα προγραμματισμού PHP διαθέτει μια τεράστια-παγκόσμια κοινότητα πηγαίου ανοικτού κώδικα που την υποστηρίζει.

Ψάχνετε υποστήριξη για την ιστοσελίδα σας;

Διαθέτουμε το Know-how και την τεχνική κατάρτιση για την υποστήριξη της ιστοσελίδας σας. Επιλέξτε μας για αναβάθμιση της ιστοσελίδας σας!

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Η εταιρεία μας εξειδικεύεται στην κατασκευή ιστοσελίδων και eShop. Εξυπηρετούμε την ευρύτερη περιοχή της Θέρμης στη Θεσσαλονίκη αλλά και πελάτες μας σε ολόκληρη την Ελλάδα. Όλες οι ιστοσελίδες μας είναι responsive, ακολουθώντας τις πιο σύγχρονες τεχνικές σχεδίασης.

I-xperts and Creative
Αλίκη Βουγιουκλάκη, Θέρμη 57001, Θεσσαλονίκη
2310 32 71 91
Γ.Ε.ΜΗ: 037670605000

 Greek Site English Site

Copyright 2022-2023 ©I-xperts and Creative