Κατασκευή web portal pharmachain.gr

pharmachain-new-website-1_n.jpg

κατηγορία: Web Portals - Web Apps

ημ/νία ολοκλήρωσης: 12/2019

πελάτης: PharmaChain


Κατασκευή κατά παραγγελία δικτυακού Portal για λογαριασμό της Διαδικτυακής ΑΛυσίδας Φαρμακείων. Η ιστοσελίδα κατασκευάστηκε σε τεχνολογίες .NET με τη χρήση του ElasticSearch framework και αποτελεί ένα δικτυακό τόπο συγκέντρωσης φαρμακείων (B2B) και πελατών λιανικής (B2C). Παρέχει δυνατότητες ανταλλαγής φαρμάκων μεταξύ των φαρμακείων με τοποθέτηση αγγελιών, και παράλληλα ένα δίκτυο σύγκρισης τιμών μεταξύ φαρμακείων με απευθείας σύνδεση του e-shop του φαρμακείου με το δίκτυο σύγκρισης τημών.

Η ιστοσελίδα δίνει τη δυνατότητα στα μέλη της να δημιουργήσουν την κατάλληλη συνδρομή μελών ανάλογα με τις ανάγκες τους. Επιπλέον παρέχει μια λειτουργία ONLINE δημιουργίας e-shop φαρμακείου και σύνδεσης του με τη λίστα αγγελιών του φαρμακείου στο PharmaBay.

MODULES:

PharmaBay - Η εταιρεία/φαρμακείο μπορεί να αναρτεί προϊόντα που έχει προς πώληση με τη μορφή αγγελιών, και να πουλάει απευθείας στους υπόλοιπους φαρμακοποιούς του δικτύου.

PharmaSales - Εποχιακά Προϊόντα - Η εταιρεία PharmaChain τοποθετεί αγγελίες για προϊόντα από φαρμακαποθήκες ή εταιρείες, και τα διανέμει μέσο οργανωμένου δικτύου πωλήσεων στα υπόλοιπα φαρμακεία του δικτύου. 2-3 φορές το χρόνο δημοσιεύει το εποχιακό που αποτελείται από επιλεγμένα εποχιακά προϊόντα

Σύκριση Τιμών - Δίκτυο πωλήσεων B2C όπου πελάτες B2C αναζητούν προϊόντα μέσο της αναζήτησης, τα οποία παρουσιάζονται από διαφορετικά φαρμακεία με τη μορφή προσφορών.

PharmaBonus Κάρτα - Η εταιρεία PharmaChain έχει εκδόσει την δική της κάρτα συγκέντρωσης πόντων την οποία παρέχουν τα φαρμακεία του δικτύου στους πελάτες λιανικής. Στην κάρτα συγκεντρώνονται πόντοι και οι πελάτες μπορούνε με αυτό τον τρόπο να εξαργυρώσουν κάποια δώρα.

Υπηρεσίες PharmaChain - Υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας απευθείας από το δίκτυο PharmaCHain. Δυνατότητα αγοράς υπηρεσιών με νομίσματα PharmaCoins.

copyright 2020 © i-xperts.gr